İstanbul Rumeli Üniversitesi, havacılık alanındaki eğitim faaliyetlerini genişletiyor. Kuruluşunun dördüncü yılında üniversite, Sektörde hızlı artan nitelikli pilot ihtiyacı nedeniyle RumeliSEM bünyesinde Uçuş Okulu açmak için çalışmalara başladı. Rumeli Üniversitesi geçtiğimiz nisan ayında yetki belgesini aldı.

KAYITLAR 30 AĞUSTOS’A KADAR

RumeliSEM Uçuş okulunda, PPL Özel Pilot Lisansı, ATPL Modüler Pilot Lisansı, PPL+ATPL Teori Eğitimi ve Re-take ATPL eğitimleri veriliyor.

Ayrıca çalışanlara özel programları ile üniversite ile eş zamanlı programları da açan RumeliSEM Uçuş Okulu,  kayıtlarına 30 Ağustos’a kadar devam ediyor.

ÜNİVERSİTEDE HANGİ BÖLÜMLER VAR

Havacılık alanında ilk mezunlarını 2018-2019 öğretim yılında vermeye başlayan İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin diğer havacılık bölümleri arasında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Uçak Teknolojisi Programları yer alıyor.